طرز تهیه “خورش ماست اصفهانی

مواد لازم برای خورش ماست اصفهانی
ماست چکیده بی نمک  دو نیم  کیلوگرم
 گوشت گردن بدون استخوان 250 گرم (با استخوان 300 گرم)
پیاز  1 عدد
 زرده تخم مرغ    2 عدد
شکر    1 پیمانه سرخالی
 آب   2 تا 3 پیمانه
 نمک ، زردچوبه،گلاب و زعفران  دم کرده به مقدار کافی
بادام ، خلال پسته  و زرشک به اندازه کافی برای تزیین
خورشت ماست اصفهانی هاخورش ماست اصفهانی

طرز تهیه خورش ماست اصفهانی
ابتدا گوشت را با پیاز و کمی زردچوبه و آب روی حرارت قرار دهید تا با حرارت ملایم کاملا بپزد .وقتی گوشت پخت  ، قبل از اینکه از روی حرارت برداشته شود مقداری نمک هم به آن اضافه کنید تا مزه دار شود.سپس گوشت پخته شده را از استخوان جدا کنید و در یک ظرف مسی با گوشت کوب خوب آن را بکوبید  تا کش دار شود.

در مرحله بعد زرده تخم مرغ را با شکر و ماست مخلوط کنید و خوب هم بزنید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا به جوش بیایند.وقتی مایه جوش آمد گوشت کوبیده شده را داخل آن بریزید و خوب هم بزنید تا  مخلوط شوند.در این مرحله باید مواد کش دارشوند. در مرحله آخر نمک ، زعفران آب کردن و گلاب را اضافه کنید و هم بزنید تا خورش جا بیفتد.. خورش ماست آماده شده را پس از خنک شدن و قرار دادن در یخچال در ظرف مورد نظر بکشید و با زرشک ، خلال بادام و پسته تزیین کنید .

خورش ماست

نکات کاربردی طبخ  و سرو خورشت ماست اصفهانی
بهتر است خورش را 24 ساعت پیش از سرو کردن تهیه کرده و در یخچال نگهداری کنید تا جا بیفتد.
این خورش سرد سرو می شود.
از ظرف با جنس روی برای کوبیدن استفاده نکنید وگرنه رنگ غذا تیره و بد می شود.

خورش ماست اصفهانی

نکات تکمیلی در مورد خورش ماست اصفهانی
خورش ماست اصفهانی جزو غذای محلی - اصفهان میباشد 
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه 
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت و 30دقیقه میباشد .
خورش ماست اصفهانی را می توانید در وعده شام - سرو کنید . 
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .